Διαμονή

Τα 24 δωμάτια και οι σουίτες του Chora Resort & Spa εκτείνονται σε 3,000 τμ. μέσα σε κατάφυτους κήπους με τροπικά δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα έχει το δικό του ξεχωριστό διάκοσμο, προσφέροντας την απέριττη κλασσική πολυτέλεια σε συνδυασμό με τον μοντέρνο εξοπλισμό για όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Standard Δωμάτια (Χωρητικότητα: 2 άτομα)

Καλαίσθητα δωμάτια που βρίσκονται στο ισόγειο, αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό ή υπέρδιπλο κρεβάτι φτιαγμένο από ξύλο, σίδερο ή χτιστή κατασκευή, ένα μαρμάρινο μπάνιο και μια υπέροχη βεράντα με θέα τον κήπο.

Superior Δωμάτια (Χωρητικότητα: 2-3 άτομα)

Βρίσκονται στο ισόγειο και αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με διπλό ή υπέρδιπλο κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο και βεράντα με θέα την πισίνα.

Deluxe Δωμάτια (Χωρητικότητα: 2 άτομα)

Βρίσκονται στον πρώτο όροφο και αποτελούνται από ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, μαρμάρινο μπάνιο με τζακούζι και βεράντα με θέα την Χώρα του νησιού. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κομψά χειροποίητα έπιπλα φτιαγμένα από σίδερο, ξύλο ή χτιστή κατασκευή.

Junior Σουίτες 1 υπνοδωματίου (Χωρητικότητα: 4 άτομα)

Πολυτελείς σουίτες βρίσκονται στον πρώτο όροφο και περιλαμβάνουν δύο χωριστά δωμάτια με μαρμάρινο μπάνιο και τζακούζι. Οι σουίτες διαθέτουν υπέροχη θέα στη Χώρα από το μπαλκόνι ή θέα στην πισίνα από τη βεράντα. Η διακόσμηση είναι εξαιρετική με χειροποίητα έπιπλα φτιαγμένα από ξύλο ή μέταλλο.

Deluxe Σουίτες 2 υπνοδωματίων (Χωρητικότητα: 4 άτομα)

Ευρύχωρες σουίτες βρίσκονται στον πρώτο όροφο και διαθέτουν δύο χωριστά υπνοδωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι ενώ το δεύτερο με δύο μονά, χωριστά μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι, ιδιωτικό μπαλκόνι με ειδυλλιακή θέα και τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Όλες οι σουίτες έχουν πανοραμική θέα στον κήπο ή στην πισίνα του ξενοδοχείου.